Grilled Seabass with zucchini and grapemust

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

By Angelos Kallinteris, Executive Chef Costa Navarino

Serves: 1

Grill the seabass fillets and add a pinch of Navarino Icons Sea Salt with rosemary. Marinate the zucchini with Navarino Icons Organic Grapemust, Extra Virgin Olive Oil, and oregano and grill it until it becomes nice and tender.

Serve it in a dish placing the Seabass fillets with the marinated zucchinis on the base. Drizzle with Navarino Icons Estate Grown Extra Virgin Olive Oil and decorate the plate with a touch of Navarino Icons Roasted Red Pepper & Tomato Dip.

 

Sign up for our Newsletter

You can be among the first to know our new recipes and promotions.

Scroll to Top

Καλώς ήρθατε στο online shop της Greka Icons!

Με ένα κλικ μέσα από το site μας, τα φυσικά και ποιοτικά μας προϊόντα θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη διασφάλιση της σωστής και ισορροπημένης διατροφής.

Σύντομα το site μας και στα Ελληνικά!

Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email, μας βρίσκετε στα
info@grekaicons.gr
+30 210 9490 191 | +30 211 0160 825